opc_loader

Gietijzeren stalraam menze klein

Artikelnr: raamframe-Menze-klein-40x28-DS-A-210
57,50

Kies glas soort op maat gesneden

  • Geen glas
  • Antiek glas (+ €99,00)
  • Spiegelglas (+ €85,00)
  • Helder glas (+ €59,00)
  • Spectrum antiek glas (sterkst) (+ €90,00)
Artikelnummers
EAN:
9509915997456
Beschrijving
Een mooi antiek kalf-stalraam, ijzerraam met mooie stijlbogen en 2 symetrische ruit indelingen.

Indentiek en hoogwaardig vervaardigd. Dit gietijzeren raam is door zijn stijlbogen en de harmonische vorm, en voorzien van de juiste proportie in grote perfekt om te gebruiken in landelijke stijlen.
Uitermate geschikt om te verwerken tijdens renoveringen in b.v. rustieke stalgebouwen, garageraam, carports, tuinmuur of gewoon als decoratie.
Op moment u de rustieke roest uitstraling niet bevalt: gietijzer heeft de eigenschap alleen opppervalkte roest (oxidatie) aan zich te binden, deze kan echter eenvoudig afgeborsteld worden.
Men kan dan elk gewenst kleurtype aanbrengen.
De ramen zijn op wens meervoudig leverbaar en zijn eenvoudig van verschillende glassoorten te voorzien. Wij kunnen u op wens verschillende soorten leveren.
Het gaat om 3 mm venster glas dat op maat wordt gesneden. Het is echter ook mogelijk om melk,- spiegel,- en antiek glas te leveren.
Het glaswerk is eenvoudig aantebrengen:
Aan de achterzijde van het raamwerk is genoeg plaats om het gewenste glas in te bouwen. De glazenramen kunnen d.m.v. audenthiek stopverf of snel met modern silliconenkit.
(Wij zouden graag het product compleet willen leveren echter kan dit niet omdat transsport nodig is.)
Op moment u het juiste raamwerk niet kunt vinden, kijk dan even verder in onze shop om zo alle mogelijkheden te kunnen bekijken!!
Bestellen op maat is echter niet mogelijk.

Wij kunnen voor dit raamwerk 4 verschillende soorten glas leveren:

Venster-glas: gewoon helder nieuw gesneden glas.
Antiek-glas: Hierdoor krijgt het raam de specifieke klassieke uitstraling. De doorblik werkt licht verbogen en waas , met daarin kleine luchtbellen - raam blijft wel doorzichtig.
Spiegel - glas: Ziet er van ver uit als een echt raamwerk en is sfeervol om aan een wand te hangen, alles ziet men ruimtelijk in spiegelbeeld.

Prijzen glas staat in het keuze menu!!

leveringsvoorwaarden:

1 ramwerk menze, gietijzer
 

Maat circa: 40 cm x 28 cm
(Maat zonder de pennen, die in de muur geboord moeten worden)

Gewicht ca.: 1,5 kg

Attentie: Kan alleen verzonden worden in XXL boxen, dit om transportschade te voorkomen, vandaar iets duurdere verzendkosten.!!


tags: Spiegelraam, Decoratie, Antiek, raam met spiegel, ijzer, tuinhuis, koetshuis, boerderij,  oude ramen, renoveren, spiegel, verspiegelen, Wand, Wanddoorbraak, muur, tuin, tuinmuur, wand, raam, Stal, Stalraam, tuindecoratie, ijzerramen, ruïne, Terras, gietijzer, gietijzeren

Extra informatie

Glas keus:

1) blank glas  71.50

2) antiek glas 91.42

3) melk glas 81.25

4) spiegelglas 81.25

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items