opc_loader

Gietijzeren stalraam rond middel, 60 cm

Artikelnr: raamwerk-rond-middel-60cm-DS-A-110-60
169,50

Kies glas soort op maat gesneden

  • Geen glas
  • Antiek glas (+ €129,00)
  • Spiegelglas (+ €95,00)
  • Helder glas (+ €79,00)
  • Spectrum antiek glas (sterkst) (+ €105,00)
Artikelnummers
EAN:
9508294213621
Beschrijving

Een opvallend raam uit gietijzer! Naar origineel historische mal gegoten.


Een dak gevel raam in ronde vorm als mooi historisch ijzeren raam, welke bijzonder effect vol in de gevel kan worden in gemetseld.

Dit raam is ook voor de inbouw van een garage of renovatie van oude gebouwen.Op moment u de rustieke roest uitstraling niet bevalt: gietijzer heeft de eigenschap alleen oppervlakte roest (oxidatie) aan zich te binden, deze kan echter eenvoudig afgeborsteld worden.

Men kan dan elk gewenst kleurtype aanbrengen.De ramen zijn op wens meervoudig leverbaar en zijn eenvoudig van verschillende glassoorten te voorzien. Wij kunnen u op wens verschillende soorten leveren.Het gaat om 4 mm venster glas dat op maat wordt gesneden. Het is echter ook mogelijk om melk,- spiegel,- en antiek glas te leveren.

Het glaswerk is eenvoudig aan te brengen:

Aan de achterzijde van het raamwerk is genoeg plaats om het gewenste glas in te bouwen. De glazenramen kunnen d.m.v. authentiek stopverf of snel met modern siliconenkit.

(Wij zouden graag het product compleet willen leveren echter kan dit niet omdat transsport nodig is.)Op moment u het juiste raamwerk niet kunt vinden, kijk dan even verder in onze shop om zo alle mogelijkheden te kunnen bekijken!!

Bestellen op maat is echter niet mogelijk.Wij kunnen voor dit raamwerk 4 verschillende soorten glas leveren:Vensterglas: gewoon helder nieuw gesneden glas.

Antiek-glas: Hierdoor krijgt het raam de specifieke klassieke uitstraling. De door blik werkt licht verbogen en waas , met daarin kleine luchtbellen - raam blijft wel doorzichtig.

Melkglas: de ruimte wordt wel voorzien van binnenvallend licht echter kan men er niet doorheen kijken.

Spiegel - glas: Ziet er van ver uit als een echt raamwerk en is sfeervol om aan een wand te hangen, alles ziet men ruimtelijk in spiegelbeeld.Prijzen glas staan in het keuze menu!

Leveringsvoorwaarden:

1 raamwerk gietijzer rond

Maat circa: Diameter 60 cm, (gemeten zonder muurankers!)

(Dit raam is in nog 2 andere maten verkrijgbaar, kijk daarvoor in onze shop!)Gewicht ca.: 8 kg

Prijzen glas op aanvraag, mail ons dan even!!

Attentie: Kan alleen verzonden worden in XXL boxen, dit om transportschade te voorkomen, vandaar iets duurdere verzendkosten.!!
tags: Spiegelraam, Decoratie, Antiek, raam met spiegel, ijzer, tuinhuis, koetshuis, boerderij, oude ramen, renoveren, spiegel, verspiegelen, Wand, Wanddoorbraak, muur, tuin, tuinmuur, wand, raam, Stal, Stal raam, tuindecoratie, ijzerramen, ruïne, Terras, gietijzer, gietijzeren
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items