opc_loader

Beeld Eend - Gietijzer - Bruin

Artikelnr: eendgietijzer-JP-55
29,50
Artikelnummers
EAN:
7428471300277
Beschrijving

Beeld Eend - Gietijzer - Bruin

Voeg een speels en rustiek element toe aan je decoratie met ons prachtige beeld van een eend, gemaakt van duurzaam gietijzer.
Dit leuke beeldje, met een hoogte en breedte van ca. 25 cm, combineert robuuste kwaliteit met verfijnde details, waardoor het een aantrekkelijk kunstwerk is voor elke ruimte.

Deze eend is perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Het robuuste gietijzer is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, waardoor het beeld mooi blijft, zelfs als het in de tuin, op het terras, of bij een vijver wordt geplaatst.

Binnen voegt dit beeldje een vleugje natuur toe aan je woonkamer, hal, of zelfs kantoor, en kan het een prachtig contrast bieden tegen modernere elementen of juist aanvullen in een meer traditioneel ingerichte ruimte.

Het compacte formaat van ca. 25 cm hoog en 25 cm breed maakt dit beeld veelzijdig in plaatsing.
Het is groot genoeg om op te vallen en een decoratief statement te maken, maar klein genoeg om gemakkelijk in verschillende ruimtes te passen zonder overheersend te zijn.

Of je het nu op een vensterbank, bij een open haard, of in een bloemperk zet, deze eend brengt altijd een glimlach op het gezicht van voorbijgangers.

Leveringsomvang: 1 x eend, gietijzer

Afmetingen ca:
Hoogte 24 cm
Breedte 25 cm
Diepte 14 cm

Gewicht ca. 4 kg.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items