opc_loader

Wandlamp met keramische fitting + glas, Alt-Borne sier (H-69cm), aluminium, donkergroen.

Artikelnr: Borne-wandlamp-alu-K50-69-groen
179,00
Artikelnummers
EAN:
9502779484278
Beschrijving

Outdoor muurlamp, deur verlichting, buitenlamp- Outdoor Lamp Borne, Lamp-69cm.

Een mooie cottage - Wandlamp.

Deze smaakvolle terreinverlichting is gemaakt in de stijl van de historische lampen van rond de eeuwwisseling, van gegoten aluminium en dus weerbestendig.
Het is uitgerust met glas en heeft een porseleinen fitting voor de lamp, die ook nogmaals het antieke karakter benadrukt.
Gemaakt van aluminium en voorzien van een hoogwaardige afwerking in donkergroen - een kleur die werd gebruikt om de historische tijd harmonieus te benadrukken.
Uiteraard is het ook mogelijk deze nostalgische buitenlamp een andere kleur te verven !

Let op:
In de lampen zijn geen kabel vooraf geïnstalleerd, omdat het installatietechnisch beter is om rechtstreeks een kabel te trekken van contactdoos naar de lamp zodat deze geen onderbreking hebben.
Alle installatiewerkzaamheden dienen strikt voor de veiligheid te worden uitgevoerd door een erkend installateur.Leveringsomvang: wandlamp met keramische fitting + glas, oud Borne sier (H-69cm), aluminium, donkergroen


Materiaal: aluminium Kleur: groen (mengsel van RAL 6004 en RAL 6005) / wit / zwart, bij klaurverandering is de prijs 20 % hoger en de levertijd langer!!


Afmetingen ca.:
Totale hoogte: 69 cm
Afstand tot de muur: 36 cm
Lampkop (7546.1-1) klein aluminium:
- Hoogte: 50 cm
Wandarm (7670.1L):
- Lengte: 25 cm
- Hoogte: 20 cm
Wandmontageplaat:
- Hoogte: 21 cm
- Breedte: 8,5 cm

Gewicht: ca. 3,8 kg, na verpakken XXL doos dus hogere verzendkosten.

tags: buitenverlichting voor de muur, antieke buitenlamp, nostalgielampen, tuinlampen, lampen voor de voordeur terraslamp, voordeur, tuin, lamp huis muur, ingangslamp, wandlamp

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: