opc_loader

  

Betalen

  

Bij ons kunt u met vrijwel iedere betaalmethode betalen, dit merkt u als u wilt gaan afrekenen. Hieronder enkele toelichtingen 

  

  

IDEAL

  

U plaatst een bestelling bij ons en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

  

PAY PAL

  

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken, Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

  

Betalen via overboeken per bank

  

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

  

Bankgegevens;         Deco Home and Garden

Rabobank IBAN;       NL75RABO0338865489

BIC:                             RABONL2U. 

  

Bij overboeking graag uw ordernummer vermelden.

  

BETALEN BIJ AFHALEN AF LOCATIE ALLEEN IN OVERLEG!!

  

Afhalen is mogelijk alleen op afspraak en altijd in overleg, wel is het belangrijk dat er eerst gecommuniceerd wordt of het artikel op voorraad is.  U dient altijd te wachten op bericht af Decohomeandgarden.com dat uw bestelde artikel klaarligt of binnen is!!!Alle artikelen dienen voor de tijd betaald te worden, anders wordt er geen bestelling klaar gemaakt of besteld. Helaas zijn wij tot deze maatregel over moeten gaan i.v.m. veel lucht-bestellingen, wij hopen dat u hiervoor begrip kunt hebben. Dus online het product bestellen en bij betalen dan op “afhaal zetten” en dan wachten op antwoord af ons dat uw product klaarligt voor afhaal!!

  

Zie ook onder het kopje ”Afhaal”

  

Onze dank hiervoor!!

  

Met vriendelijke groet,

Decohomeandgarden.com