opc_loader

  

Over ons

  

Wij zijn Deco Home and garden, een firma die actief is binnen het authentieke decoratieve marktgebied en bieden wij onze artikelen aan in de EU. Een verzameling die zich door de tijd heen heeft vormgegeven en geliefd is gebleken onder onze verschillende afnemers.
 

Neem rustig de tijd om door onze site te bladeren op zoek naar passende prachtige producten en/of oplossingen. U kunt de gevonden artikelen in het winkelwagentje plaatsen en steeds weer retour gaan om door te winkelen.
Op moment u klaar bent met winkelen kunt u overgaan tot de betaling van de producten. Op moment u de betaling heeft afgerond ontvangen wij van u online de order, deze wordt door ons gecontroleerd en als volledig en goed gekeurd direct doorgedaan naar het magazijn in Duitsland en/of Nederland afhankelijk van het type product en wordt deze verwerkt.

Wij ontvangen dan bericht dat de producten klaar liggen om verzonden of afgehaald te worden. Op moment de producten verstuurd zijn dan ontvangt u van ons een bevestiging dat uw product(en) is of zijn verstuurd.

  

Let op; dat sommige producten een levertijd kunnen hebben, wordt vermeld bij de producten, u kunt na bestelling altijd navraag doen over eventuele status: nooit een probleem!! Heeft u vragen of op- en aanmerkingen ten aanzien van producten en of over de site dan vernemen wij dat gaarne van u :

  

Mail; info@decohomeandgarden.com

  

Mogen wij alvast danken voor de interesse die u getoond heeft voor onze artikelen, wij wensen u bij aanschaf heel veel plezier van de producten.

Op moment er telefonisch niet direct beantwoord wordt, mail ons dan a.u.b. wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk een antwoord van ons ontvangt, dank voor uw begrip.

  

Mail: info@decohomeandgarden.com

  

Let op: alle producten die op maat worden besteld s.v.p. voor dat u de order plaatst goed nameten zodat u zeker van bent dat u de juiste maat invoert, wij bestellen deze artikelen namelijk op de door u aangevraagde maat en kunnen dus niet retour worden gedaan!!!   Zo ook producten die in overleg met de klant bijv. worden veranderd qua kleur, kunnen niet terug worden genomen.!!!  

Via onze site kunt u alle producten via meerdere foto's bekijken en beoordelen, alle maten staan bij het product. Bij elk product staat de leveringsomvang

  

Let op: tussen de foto's staan soms voorbeeld foto's van hoe een artikel gecombineerd kan worden met andere producten maar deze horen niet bij de leveringsomvang, daarom nogmaals leest u aandachtig de product omschrijvingen en leveringsomvang door. Hierin staat exact wat de levering omvat, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u zich direct op moment dat dit niet het geval is geweest!!!
 

  

Retourzendingen altijd in combinatie met uw gegevens zoals naam, ordernummer, bankverbinding ect. sturen voor een snelle afwikkeling door onze administratie afdeling, maar kijk eerst even onder het kopje “Retouren”

  

Onze dank hiervoor!!

  

Met vriendelijke groet,

Team Decohomeandgarden.com