opc_loader

  

Contact & Adres

  

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

  

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klantenservice. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier. U kunt ook altijd een mail sturen naar: info@decohomeandgarden.com

  

Nog geen antwoord ontvangen?

  

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internetprovider of uw e-mailprogramma, een e-mail blokkeert, oorzaak meestal gebruik SPAM filter, de mail komt dan in de Spam map te staan.

  

Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mailprogramma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van de e-mail.

  

Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken. Ook moet u regelmatig uw cachegeheugen wissen van uw browser, dit kan u doen door Ctrl + F5 knop tegelijk in te drukken.

  

En uiteraard even in uw spam map kijken of u daar onze mailing ziet

  

Op het onderstaande adres kunt u niet afhalen, alleen in overleg is dit een enkele keer mogelijk,onze magazijnen staan 10 km bij Enschede over de grens, in Duitsland en zijn ook alleen op afspraak te bezoeken (ongeveer 10 Minuten in de buurt van Gronau (Nordrhein-Westfalen) met Nederlandse & Duitse medewerkers. (Er wordt zowel Nederlands als Duits gesproken dus)

  

Deco Home and Garden
Dorpsstraat 120
1731 RJ Winkel (NH)
Nederland
+31(0)683603899
info@decohomeandgarden.com
IBAN: NL75 RABO 0338 8654 89
BIC: RABONL2U
KvK: 89218787
Btw: NL004706859B85

Contact

*