opc_loader

Slotrozet BB - voor kamerdeuren - mat nikkel

Artikelnr: (1-Schloss-Rosette-VM-200.169.15)
29,50
Artikelnummers
EAN:
7428474222323
Beschrijving

Slotrozet BB - voor kamerdeuren - mat nikkel

Deze slotrozet BB is de perfecte oplossing voor het upgraden van de deuren in uw huis. Speciaal ontworpen voor gebruik op kamerdeuren, deze rozet is gemaakt van mat nikkel en geeft een moderne en chique uitstraling aan uw deuren.

De mat nikkel afwerking zorgt voor een stijlvol contrast met de deur en zorgt voor een subtiele touch van luxe. Het materiaal is resistent tegen krassen en vingerafdrukken, zodat het er altijd stijlvol uit blijft zien. Dit geldt vooral wanneer het gecombineerd wordt met andere beslag van mat nikkel.

Dit slotrozet is eenvoudig te installeren, en past in de meeste standaarddeurgaten, zodat u geen grote aanpassingen hoeft te doen aan de deur. Het is een geweldige keuze voor zowel nieuwe als renovatieprojecten, en zal bijdragen aan een professionele uitstraling van uw huis.

Als u op zoek bent naar een slotrozet die zowel functioneel als decoratief is, dan is deze mat nikkel slotrozet de perfecte keuze voor u. Voeg een beetje stijl toe aan uw kamerdeuren met deze moderne en chique slotrozet.

Leveringsomvang: 1x slotrozet bb mat nikkel
(VM-200.169.15)

Afmetingen ca:
6,2 cm x 6,2 cm

Gewicht is circa 50 g.

Nieuw

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items