opc_loader

Wandlamp eeuwwisseling lamp Met koperen lampenkap buitenlamp stallamp

Artikelnr: Wandlamp Vera-zwart-OD-Vera-65
249,50
Artikelnummers
EAN:
9508917327179
Beschrijving

Een waardige retro buitenlamp alu-koper van de eeuwstijl.


Deze zeer smaakvolle buitenlamp is ontworpen met een dikke ronde glazen kap als een oude stallamp in antieke vorm. Groot is de harmonieuze interactie van de materialen koper en glas.

De wandlamp met zwarte arm "VERA" biedt een speciale verlichting voor uw gevel of bij uw terrasdeur.
De prachtig bewerkte, florale muurarm van deze buitenlamp ziet er erg decoratief uit. Zo ziet de lamp er zowel uit als het klinkersmetselwerk en op een pleistermuur chic, omdat de smaakvolle kleurencombinatie het historische karakter benadrukt en zich goed aanpast aan elk tuinontwerp!

Deze rustieke retro buitenlamp lijkt op historische verlichting van rond de eeuwwisseling. Een prachtige buitenlamp voor de entree van uw villa. - De harmonieuze interactie van de materialen koper en messing is geweldig.

Met zijn historische charme past het perfect bij de landhuisstijl.


Let op:
Er zijn geen kabels vooraf geïnstalleerd in de lampen, omdat ze idealiter rechtstreeks van de wand door de lamp naar de contactdoos moeten worden getrokken, om de stroomvoorziening niet te onderbreken.
Houd er rekening mee dat de elektrische aansluiting alleen mag worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien! De relevante VDE-voorschriften moeten worden nageleefd.


Leveringsomvang: 1 buitenlamp met zwarte muurarm, zwart gepoedercoat, met lamphouder en glas, schaduwkoper
 

Afmetingen ongeveer:
Totale hoogte: 70 cm
Diepte: 40 cm
Ronde glazen kophoogte: 33 cm
Diameter scherm: 28 cm

Gewicht: 5,5 kg


 

Tags: koperen lantaarn wandlamp tuin, tuinverlichting, wandlamp buiten, entree lamp, nostalgie lampen, buitenverlichting, antieke buitenverlichting, koperen lampen, landhuisverlichting, antieke lampen, rustieke buitenverlichting, buitenlampen,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: